onsdag 8 juni 2016

OFFSIDE EM-special....


Det har varit tunga dagar för Offsides redaktion. Det bästa man kan göra när det är tungt är att ta allt i sin egen takt, man får vara ledsen när man vill, och skänka en tanke när man vill.
Däremellan får man försöka göra sitt arbete så bra som möjligt och försöka hålla uppe standarden på berättelserna från fotbollsvärlden på en hög nivå. Så som Peter hade velat.

Går man ut och köper det senaste numret av Offside så är det fullmatat med väldigt många bra och läsvärda reportage inför fotbolls EM i Frankrike.

Bland annat har vi åkt till Ryssland och träffat Granen, vi har försökt reda ut vilka svenska islänningar som tar de sista platserna i Lars Lagerbäcks EM-trupp och chefredaktör Johan Orrenius skriver långt och bra om Sveriges största fotbollsstjärna.
Peter Claesson har som vanligt gjort ett lysande reportage tillsammans med Anders Bengtsson, denna gång har de synat Sveriges EM-motståndare Irland, och vi har också träffat Sveriges gladaste mittfältare under ett besök Leipzig.

Jag kan lova, det finns även ganska mycket annat som man också kan läsa i magasinet om man vill skaffa sig bättre koll på det kommande europamästerskapet.

196 sidor. Det är inte lite det.
Det räcker nästan hela vägen fram till kvarstfinalerna.

Bilderna här nedan är från ryska Krasnodar.

Och här nedan kan man se lite av Peter Claessons bilder från Irland.
Foto: Peter Claesson

Och här nedan bjuder vi på lite opublicerat från Tyskland...
Om du ännu inte listat ut vem det reportaget handlar så är det bara att gå ut och köpa dig en tidning...
Vi har för övrigt också varit i både Stockholm, Malmö, och danska Herning, för att kunna göra ett reportage om Island och här nedan finner du några av de bilderna som inte kom med i tidningen.


             


Så nu återstår det väl bara för dig att traska ner till kiosken och köpa dig ett ex av Offsides EM-special, eller signa upp dig på en prenumeration.
Det gör du HÄR förresten.

Inga kommentarer: