söndag 28 juli 2013

Varmt

Den här bloggen går på sparlåga under denna sommaren märker jag men det är inte fel med en ordentlig ledighet heller once in a while...
En av anledningarna till denna uppdagade bloggtorka är att jag sällan bänkar mig framför datorn när solen lyser som den gör utanför dörren, och ordet "semester" står skrivet framför alla veckodagarna i almanackan.
Idag var det så varmt i Skåne så man höll på att smälta bort.
Ungefär lika varmt som det var i Dubai när vi hälsade på Chippen med Offside i slutet på Maj.

Skall jag vara helt ärlig så hade han nog det lite varmare trots allt.
På altanen hade han en pool... och i denna hade han ett kylsystem. Detta fick i sin tur fick gå på full gas för att kyla ner vattnet till 38'c, annars var det helt omöjligt att ens bada i den.

En av dagarna tog jag tunnelbanan bort till världens största köpcentrum som hade byggt upp det något överraskande byggnadsverket av ett vinterland med snö och tillhörande skidbacke.
Om man för några timmar alltså skulle få för sig att tröttna på den bestialiska värmen utanför, så var det bara att dra på sig pjäxorna och plocka fram skidorna.


Reportaget om Chippen hittar man för övrigt HÄR och har man inte införskaffat sig tidningen så får man skynda sig, snart är det dags för ett nytt nummer i butiken.


Inga kommentarer: