torsdag 28 augusti 2014

Champions League


Igår vann Malmö FF med 3-0 över de röda tjurarna från Salzburg och det var ju precis vad som behövdes för att det skall spelas ännu mer fin-fotboll i Malmö.
Nu drar snart Champions League igång och det är ju trevligt att stadens lag är med för en gångs skull.
Å andra sidan är vi inte bortskämda med fin-fotboll någonstans i Sverige med tanke på att det var 14 år sedan ett svenskt lag var med i den där turneringen sist.

Vill man se vad jag gjorde under matchen så kan man se ett bildspel HÄR på Aftonbladet där jag skickade upp bilderna direkt under matchens gång på Shoot-it-live.
Annars tyckte jag nog att mina remotebilder var min behållning under kvällen.
Jag använde remotes till antalet två. En på varje mål i första halvlek, men båda bakom samma mål under andra halvlek, dvs det som Malmö FF gjorde mål mot.

På bilden här överst gör Markus Rosenberg 1-0 till Malmö på straff och så här glad blev han för det.

Bara någon enstaka minut senare seglade en flygande boll från 35 meter in bakom målvakten i Salzburg och vid det här laget stod nästan hela stadion upp.
I början på andra halvlek fick några idioter för sig att börja elda och skjuta raketer och det var ju inget vidare. Till och med Markus Rosenberg gick dit för att försöka lugna ner dem.


I slutet av matchen hann Red Bulls målvakt få vingar ännu en gång för han flaxade vidare till vänster när Malmös Markus Rosenberg drog åt höger och sen var det bara att rulla in 3-0 ganska bollen ganska lätt där i nätet. Vid det här resultatet och det här sista målet var det ju ganska klart.
Nu känns det som att min 6-åriga son kommer samla på ännu mer fotbollsbilder i år för det är ju inte varje år han har möjligheter att få en MFF-gubbe när han öppnar ett paket.
Nu ser vi fram emot en del fina matcher i höst i den här staden också! Det kan bli roligt.

Det enda som var lite jobbigt under kvällen var att den där värdelösa 4G sändaren lägger av när 20.000 pers skall instagrama eller facebooka eller vad de nu gör under minst tre olika gånger i matchen, dvs när matchen startar, när det blir mål, eller i slutet av matchen.
Så det är inte sällan man under en sådan här match tyst viskar frågor i sitt eget huvud, "varför kan det här nätverket inte fungera?" och "Kan ni inte sluta instagrama där på läktaren?"

Tack förresten schyssta Ludvig Thunman för teknisk hjälp igår. Du är ju grym.

Inga kommentarer: