lördag 12 december 2015

Offside


Foto: Peter Holgersson

De senaste månaderna har jag fått möjligheten att hjälpa Offside som bildredaktör och fotograf och årets sista nummer av det magasinet kom ut i butiken nu i veckan.

Det är en fröjd när man samarbetar med duktiga fotografer och mycket lättare att få ihop en bra produkt med både bild och text.
Årets sista nummer är ett supertjockt nummer med en summering av Allsvenskans bästa spelare, Allsvenskan stora hjärta och en del fina samtal.
Fö övrigt så innehåller den också hela fem väldigt långa och bra reportage.

 Foto: Reinaldo Cuddou H.

Peter Holgersson har gjort ett grymt jobb när han följde Janne Andersson till Allsvenskans slut, Anna Simonsson har träffat Anders Limpar som för första gången inte håller på med fotboll och Peter Claesson har tillsammans med Anders Bengtsson varit och träffat framtidens mittbackar i Italien.
Tyska fotografen Reinaldo Coddou H. har ett 14 sidor långt bildreportage om gula väggen i Dortmund och Jussi Öhrvall som också hoppar in som t.f AD har för övrigt gjort ett grymt bra jobb med layout och omslag.

Foto: Anna Simonsson

 Foto: Peter Claesson

Själv har jag varit Åtvidaberg och tillsammans med journalisten Christian Daun försökt berätta vad som händer med en fotbollsförening när den åker ur allsvenskan.
99 kronor kostar tidningen i affären men tecknar du en prenumeration så skänker Offside också 200 kr till barncancerfonden.  Så just därför tipsar jag dig om att klicka på LÄNKEN HÄR.


Foto: Daniel Nilsson

2 kommentarer:

Tobias sa...

Älskar stilen på dina bilder! Pang på med blixt. Men vad är det för typ av blixt du använder?

Daniel Nilsson sa...

Tack Tobias.
Vad trevligt att höra att du gillar bilderna !

Jag använder främst en Elinchrome Ringlixt med ett extra aggregat och i vissa fall, när det inte går med ringblixten, så använder jag min vanliga Canon 540EX. (tror jag den heter)
Ofta på ganska hög styrka så att nästan alla skuggor försvinner. Jag tycker det blir snyggast så. =)

//Daniel