torsdag 31 juli 2008

Glass och fotboll

Dagens första timmar placerade jag mig fint i skuggan på träningsplanen Hakata No Mori. Lite då och då kom några joggande tjejer förbi i skuggan och vi behövde inte röra oss nämnvärt för att få till några hyggliga kort. Det som störde oss mest var värmen. Denna jäkla värme!Om det var varmt igår så var det om än ohyggligt mycket varmare idag. Här sitter Ivarsson och svettas så det står härliga till bland kameror och fötter. Om våra kroppar hade varit gjorda av glass så kan jag garantera att vi inte överlevt många sekunder i denna olidiga och fasansfulla värme. Lyckligtvis så är både min och Ivarssons kroppar gjorda av hårdaste granit så vi klarade oss ganska hyggligt trots allt. Vi bara svettades enorma mängder. Fotbollslaget fick besök av 50 små kids som ville ha foto och autografer och det hela avlöpte ganska smidigt. På raka led stod både fotbollslag och småtjejer och alla fick autografer och var nöjda som solen. Därefter utflykt till tempel och sightseeing med fotbollstjejer och simlandslag. Våra granit kroppar tog mycket stryk av värmen. Speciellt som vi inte ens hittade någon ordentlig mat, utan fick nöja oss med en flaska vatten och lite Pringles som lunch.
Dagens toalettskylt: HERRAR (eller var det kanske ninjor?) På kvällen kände jag mig som Sulan i sällskapsresan:
"Här har man letat hela resan efter Pepes Bodega (sushi) och så ligger det bara 100m från hotellet".
Vilken Succé! Det staplades upp den ena läckerheten efter den andra på bardisken framför mig och jag vräkte i mig som om jag aldrig sett Sushi förut. Här har vi kocken bakom mästerverket! Jag vet inte säkert, men jag misstänker att mannen på bilden troligtvis innehar svart bälte i någon slags mörk kampsport (kanske är han rent av gammal Ninja) men som nu sadlat om, lagt svärdet på hyllan, och börjat laga sushi.
För jäklar, den där sushin smälte som glass i solsken.
Imorgon, dags för andra sporter.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sayonara Mr Nillson!!!!
Som vanligt så är dina bilder mega de lux super MCbäst. Hoppas allt är bra med dig och dina chines friends. Här hemma är det varmt som fan. Jag brukar mest hänga nere i Rörsjöparken och gunga högt. Lionel har börjat på dagis igen vilket han inte gillar han vill hellre hänga med papi och chilla om dagarna. Daniel- san ta de lugnt och glöm ej autograferna du lovat mig.....he he he he he.
ha d bäst min vän/ Luciano

schmunk sa...

Kylväst istället för den vanliga fotovästen sen kanske?

Anonym sa...

Tja killen! Snygg blogg!
Kan du ringa mig på min japanska mob...har inte ditt nr. Skulle vilja kolla en grej med dig: 08030213708 mvh Robban, Expressen

NickelKickel sa...

ööööö! Nära nu. Snart kommer förstärkningen. Håll ut!

Försten. Jag har delat upp bloggandet lite. Du och Joel får dra det seriösa lasset så skriver jag könsord och sånt. Okej?

Daniel Nilsson sa...

Luciano:Aah, Rörsjöparken låter fint, men du kan nog inte ha för stora förhoppningar, jag kommer inte kunna träffa Messi ändå... haha!

Schmunk: Det var faktiskt en kille som hade kylväst!! Den hjälpte ett tag, men den släppte inte ens igenom någon vind så det verkade inte hjälpa ändå. Kanske ska man stoppa en isklamp i tröjan? Snygga bilder du har förresten!

Nils: Ja, du får ta den oseriösa bloggen.. haha!