fredag 1 oktober 2010

En äkta autograf

PFK:s bildlotteri verkar vara något som jag specialiserat mig på och jag går nu upp och kvitterar Torbjörn Anderssons bildvinster till 2-2.
Numera kan vi även stoltsera med en äkta Wennman på väggen.
Signerad också till och med.
Det alstret får nog en fin plats bredvid Jörgen Johanssons masterpiece. Wennman
Vi saknade vår korvmästare Ingvar och det märktes. När Leyman tog över korvtången så blev det liksom inte riktigt samma sak, det var något som saknades, eller så var det helt enkelt för mycket av något... kanske var det vatten. Men Bullens korv gick ner ändå, Leyman påpekade att det var de godaste hon någonsin hade ätit, så vi andra var nöjda och sa inte så mycket mer om det.
Sedan följde vi god korvkvälls anda med god ölkvällsanda.
Dock hamnade vi på ett ställe där en odör av modell olustig, överraskande nog var värre utanför än innanför toaletten. Personalen skyllde på stopp i diskmaskinen men frågan är om det egentligen inte var sviterna från dagens ärtsoppeservering som satt kvar i väggarna ?
En kamera kan ju än så länge inte ta upp en odör, så det skall ni var väldigt glada över.Emma o Lars
En god korkväll brukar dock inte innefatta att vi tömmer några röda buteljer hemma i vår lya klockan ett på natten men eftersom kvällen bjöd på långväga gäster så bjöd vi på lite rött.Emma, Pieter o AnnaMatso o Magnus
När vi sedan runt ett snåret (Läs: Åsa) kröp till kojs, och vid tre-snåret (läs jag själv) blev tvungen att nanna kudde, så lämnade vi resten av gänget i köket och jag undrar om jag inte kunde räkna ihop ytterligare en tom rödflaska när vi vaknade imorse.
Man blir ju törstig av Bullens varmkorv och bildtittande.
När de vinpimplande kamraterna lämnade vår lägenhet har vi ingen aning om, men däremot var det ganska underbart att släppa ut lillgrabben för att kolla bolibompa tidigt på morgon kvisten när en märkbart trött holländare låg och snarksov i soffan.
...Och tror jag inte att morgonen blev ännu bättre när vår förvaltare faktiskt just denna morgon bestämt sig för att trimma häcken precis utanför fönstret.
Repliken "Varför skall det flyga JAS-plan precis utanför fönstret?" kan vi nog utnämna till morgonens bästa kommentar.
I December är det dags för nästa korvkväll.
Och vi måste köpa mer vin.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaha om jag inte minns fel, så kom inte våra nattgäster hem förrän ett... Jag slog årets rekord och var vaken till halv tre, kära du . Hur länge ni var uppe det vet däremot inte jag...