tisdag 27 maj 2014

Flyttat in


För lite mer än ett år sedan signerade jag, tillsammans med Jenny Leyman och Anders Hansson, ett  papper som bekräftelse på att vi skulle få ett nytt kontor.

Svarta Lådan, dvs vårt frilanskontor, skulle flytta till större.

Det kändes fint som bara den. Men sen kom sommaren, sen kom hösten och sen kom vintern.
Och alla hade en massa jobb och saker att göra och sen kom våren och nu är det snart sommar igen.
Och nu i dagarna är det nästan exakt ett år sen vi flyttade in.

Det firade vi i Fredags med att således äntligen ställa till med en inflyttningsfest.
Ungefär ett år för sent.

Nu är vi ett fint och stort gäng på kontoret, vi har nya fina bilder på väggarna och det där pingisbordet vi skaffade för ett halvår sen har bytts ut mot ett större.


13 personer är den flitiga kontorspersonalen på vårt kontor och förutom mig själv, Jenny Leyman och Anders Hansson, så fyller vi även våra stolar med fotografen Johan Bävman, Emil Malmborg och Nils Jakobsson och journaliststolarna med Sara Assarsson, Hanna Johansson, Emilia Söelund, Caroline Alesmark, Ia Wadendal och Alexander Vickhoff... och världsekonomen Sara Johansson De Silva.

Numera ställer vi till med fotograf-frukostar (känner man någon av oss som sitter på kontoret så kan kan bara fråga oss vilken tid och dag detta är, och dyka upp om man vill), vi har en del PFK-kvällar, (är man med i PFK så kan man komma på dem) och diverse andra evenemang.

Vi har till och med en del planer kvar som vi inte hunnit genomföra än.
Men det kommer mer.
Det kan vi (nästan) lova.


Så här såg det i alla fall ut i Fredags, och eftersom vår vän Håkan Röjder tog så väldigt fina bilder så hoppas jag inte han har något emot att jag även lånar lite bilder av honom också.
Tack för en fin dokumentation Håkan!
Och tack alla ni som kom!
Det blev en fin kväll!


Foto: Håkan Röjder

Foto: Håkan Röjder
 Foto: Håkan Röjder

Foto: Håkan RöjderInga kommentarer: