tisdag 7 december 2010

De tre B:na.

Bärs, bilder och...Bizza. Gårdagen bjöd på en föträfflig kväll och man känner likadant efter varje gång man ses och tittar på bilder, man vill ha mer....
..och så avrundar man kvällen med samma fråga som man vaknar med nästa morgon "varför ses man inte så här lite oftare?"
Fast kanske hade vi det ganska lagom ändå.
När man har intagit känslan av att vilja ha mer så har man nog hamnat på en ganska rimlig nivå.
Några tog lite längre tid än andra med sin visningar, läs Anders Hansson, men han höll sig nog inom sin gräns på två timmar, (1 och 20 sa han själv) men vem brydde sig om det egentligen, för det var ju riktigt bra grejor han visade och jag får nog säga att jag blir förvånad om han inte kommer få med en bild, eller kanske två-tre reportage, i denna upplagan av Årets Bild.Anders bild projicerad på vår vägg, det är alltså Anders bild till höger.

Det fina med en kväll som det här slaget är ju att man kanske inte alltid tycker samma, och när diskussionerna hamnar på en nivå av den här digniteten... Vad säger ni om denna? "Ja" "Ja" "Nja" "Nej" Nej" ... så kanske man inser att vi har olika smak och tycke men då får man ju faktiskt bara skratta bort det.
Speciellt när man ibland också hamnar i meningskiljaktigheter som den här:
"Nja... den där bilden skall du ta bort va.. den är inte så bra"
"VA! det är ju den Bästa bilden"Kalle och Anders behöll i alla fall koncentrationen och vi alla sken nog upp lite extra när Emil Malmborg visade något alldeles extra och oväntat.
Detta låter vi förbli hemligt än så länge, och om vi inte ser det på Årets Bild, pga klassindelningar som kanske inte faller i smaken, så ser vi det kanske i Amsterdam framåt våren.
Tills dess så får ni nog fråga honom om det själv. På den här bloggen avslöjar vi inga fotografiska hemligheter. Mark Hanlon drog även han upp några ess ur rockärmen och likaså Kalle Melander som vanligt, men den enda som inte projicerade en enda bild på väggen var ju donnan min. Hon skyllde på ""för sen kväll" och "mammaledighet" under året, men det är en dålig ursäkt så det kommer nog bli en kollektion från henne också till slut.
Marks masterpieces.

Nu återstår det bara att sätta bildetxter, numrera och ladda upp. Å andra sidan kanske just den delen går rätt snabbt i år för min del...

2 kommentarer:

NickelKickel sa...

STORT! Jag trenger å få vare med.

Ackuratt. Hade

Nils (som bryter på norsk)

Daniel Nilsson sa...

Lätt! Du är ju i närheten nästa år!