måndag 13 december 2010

Sen senast...

Vad har egentligen hänt sen sist, eller om vi håller oss till den senaste veckan kanske?
Inte direkt några kioskvältare, men lite av varje och vi kan kanske summera, eller rättare sagt knyta ihop säcken för vecka 49, nu när det ändå närmar sig jul.
För ganska exakt en vecka sedan teståkte vi Malmös nya Metro. Två stationer.
De anhalterna susade vi förbi snabbt som bara den. Det gick tom så snabbt så vi inte ens hann lyssna på orkestern som var nere i systemet. Jag har tittat på folk som skottat snö... ..och folk som faktiskt var senare än jag själv med bytet.... Lite ishockey på det...Och ett snabbt svep in om Malmö arena där avd fotansvariga nog får något att fundera över till nästa år. Stort nät bakom mål som ej går att fotografera igenom är inget att rekomendera för kommande VM turnering.
"Nät med mindre hål då?" föreslog en pressgubbe. "Grattis, det blir nog kanon".
"Men hörnorna är ju nätfria?"
Lycka till ni som är där, i Januari ligger jag själv på en sandstrand. Varit på konstutställning och studerat ett inte alltför detaljerat porträtt av utställande konstnärs mor... Varit en dag i Danmark på hemligt jobb och träffade kungen i samma affär efter tre minuter som efter den shoppingen med all säkerhet åkte hem med baktung bil.
Rundade av veckan med enkät om vintriga huvudbonader i Sjöbo. Imorgon handboll.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ni får ha många lata dagar i Thailand.Vi åker till Lanzarote ett par veckor i Januari,det skall också bli skönt.

Anonym sa...

Snygg enkät, så ska det se ut / Emil

Daniel Nilsson sa...

Erland, Vi lovar, det skall bli skönt med semester. Lanzarote låter inte dumt det heller!

Emil, jag såg några uppsatta tidningssidor på redaktionens vägg... "gör nåt i stil med det här", sa dem, och det var ju dina bilder det, så du vet hur det skall se ut du oxå ! =)