fredag 5 december 2008

Moluiniier Frites?

Imorgon ska vi bara banka i de tre sista spiken i väggen och sen hänger tavlorna på plats. Vinet är kvar att inhandla också visserligen, men det införskaffar vi under morgondagen.

Vi delade en Mouiliner Frittes (eller hur fan det nu stavas) med Kalle Melander och smörjde kråset innan jag tyvärr var otrogen mot PFK södra.
Hängde med PFK sthlm idag. Förlåt, det skall inte hända igen.Bildbar på Kontrast med Thron Ullberg och Mikkel Örstedholm. Några bra diskussioner om hur riktlinjer egentligen skall dras med tanke på bildbehandlingar osv osv. Känns visserligen som man aldrig kommer komma fram till nånting där, men kvällens höjdpunkt bjöd Kalle på när han plockade fram öl i sin nya lilla lya på Mariaberget. Så jävla mysig lya han skaffat!
Ett fint fotogäng med Martin Von Krogh, Åsa, Bea Lundborg, Fredrik Funck, Kalle och några till bara myste i hans lya. Det är det härliga med stockholm. Spontan träffar, öl och bildvisningar.

1 kommentar:

Lars D sa...

Medan vi i PFK södra slet med att hinna i tid, plocka fram, koka glögg, baka pepparkakor, teknikstrula, svettas russin, skedar och så sen njuta av Torbjörns bilder. Killen slår ju alla rekord.
Prisbilder från 1963- 2007.
Respekt!
Brunte frågade om han hade fler bilder han tyckte att han borde fått pris för och han var lite besviken för några grejen och så mindes han en travbild han tog 1961!
Kalle ja, det ser mysigt ut.
/LarsD