söndag 12 april 2009

Gräset är grönt

Som synes börjar det växa till sig även inne på den nya stadion och även om det inte var den golfgreen som alla skriver och pratar om, snarare lite vildvuxen tremånaders stubb, så får den nog några plus i kanten trots allt.
Fin och fluffig var den och det var en av de fördelar man hade under dagens pressvisning.
Känna på mattan liksom.
Olyckligtvis hade vi ingen boll men det hade kanske inte varit läge att rulla småmål ändå.Annars känns det fortfarande som en byggarbetsplats i den där stadion och för en vecka sedan kändes det som ett mirakel om de hade fixat att kunna lira kula här imorgon kväll.
I ena hörnan står Konsum vagnen kvar som någon arbetare glömt när de var och storhandlade i helgen, full med bredbandskablar och diverse tekniska prylar som mitt otekniska öga inte kan avgöra var dessa skall kopplas in. En flashback till lumpartiden fick man när man steg in i Malmös omklädningsrum som påminde om en strikt militärisk lumparlucka med plåtskåp.
Precis så som det såg ut när jag gjorde lumpen på F10 i Ängelholm.
Motståndarnas dressing-room då?
Jo men visst, ungefär så som det såg ut när man skulle byta om för ett gympa pass på mellanstadiet.Imorgon klockan 18. Då skall det vara fullt på läktaren har de lovat.
Och jag hoppas att de kopplat in bredbandet.
Jag kör nog dit och parkerar i god tid.
16 pressparkeringar för 115 ackrediterade journalister känns som mins 99 pressparkeringar för lite.

Inga kommentarer: