söndag 16 oktober 2011

RGB

För någon vecka sedan träffade jag och reportern Malin Fransson hoppryttaren Rolf-Göran Bengtsson till ett reportage för Dagens Nyheter.
Rolf-Göran Bengtsson, som brukar kallas för det som vi i fotovärlden brukar referera till när vi pratar om färger, dvs RGB, är både bosatt och driver sin verksamhet i Tyskland men var nu på en snabb visit i Sverige.
Vi träffade honom i några timmar när han skulle besöka sina gamla hemtrakter och ha en uppvisning inför en tillströmmande storpublik på Kungsgården i Flyinge.
Malin Fransson skildrar hans hårda och slitsamma väg till toppen och jag är imponerad av människor som Rolf-Göran, människor som bestämmer sig för att satsa på det de brinner för.
Det krävs en del mod för att bryta upp en tillvaro, och när man läser Malins text HÄR så förstår man att Rolf-Göran hade ett mål att ta sig vidare och inte nöja sig med det han redan hade.
Han har kämpat. Och lyckats. Och för bara några veckor sedan så vann han guld i EM, vilket gjorde att Sverige då fick sin första individuella Europamästare i hoppning.
Under kvällen i Flyinge så hade Rolf-Göran en demonstrationsuppvisning med 3 olika hästar som pågick i ca två och en halv timme. De flesta av mina bilder producerades före och efter uppvisningen, så att jag skulle få en någorlunda variation i materialet.
I tidningen publicerades det i färg, men jag tycker att det blev ganska sammanhängande även i svartvitt och eftersom man kan se det i färg i tidningen, så kan man ju få en annan version här på bloggen.
Så här blev några av bilderna.

 

5 kommentarer:

Ingvar Andersson sa...

Du är bra, du också...
tycker Ingvar

Daniel Nilsson sa...

Tack Ingvar!
En sådan kommentar blir man ju glad av en Måndag morgon!

//Daniel

STINA O ROLAND sa...

STRÅLANDE BILDER !!
HÄRLIGT ATT FÅ SE DOM I SVART O VITT !!
STINA O ROLAND

Jörgen Johansson sa...

Jag stämmer in i hyllningskören. Vackert min vän!

Daniel Nilsson sa...

Man tackar!!
Trevligt att höra!

//Daniel