lördag 1 september 2012

Hotell

En del av charmen med här yrket är att man faktiskt aldrig riktigt vet var man kommer vakna nästa dag.

I och för sig så händer mina oplanerade utflykter till utlandet inte lika ofta som de gjorde under min tid som sportfotograf, men igår var en såndär dag när det blev en spontan utflykt inom rikets gränser.

Mitt mål under gårdagen var att avrunda ett jobb som i princip redan var klart, och just därför hade jag möjlighet att inom en timme sitta med fullpackad kameraryggsäck i bagageluckan och styra den blå golfen åt en specifik destination i bestämt väderstreck.
Några timmar senare bestämdes med kort varsel en ny destination i annat väderkorn och att spendera 11 timmar i min blå golf är inte riktigt vad jag brukar göra en vanlig Torsdag förmiddag/eftermiddag/kväll.

När vi så vaknade imorse och inmundigade en respektabel hotellfrukost så kunde vi bara konstatera att vi inte räknat med att vakna i denna staden idag men men, det är ju det som en är del av charmen med det här yrket, som Lars Brundin också talat om så förträffligt på sin blogg.

Jag klagar inte på nån lång bilresa. Jag gillar ju att köra bil. Jag gillar mitt jobb och jag gillar definitivt  när det serveras en respektabel hotellfrukost.

2 kommentarer:

Ingvar Andersson sa...

...men kära nån, du hade ju ingen
pyamas med dig.
Ingvar

Daniel Nilsson sa...

Attans, ja, man glömmer alltid nåt! haha!

Eller om du syftar på speglingen i brödrosten så är det trots allt min randiga skjorta... fast det kanske ser ut som en gammal hederlig pyjamas !
=)

//Daniel