tisdag 24 november 2009

Tough shit

Ett konstaterande är att de katalanska pippifåglarna käkar mer än sopor.
Där ligger troligen rester av både tapas och Chorizos i deras magar och det är inte så jävla trevligt när de bestämmer sig för att släppa allt innehåll över en fikande malmöbo.
Efter en timmes fikande med Bank på det rosa bladet så kan jag konstatera att jag helt enkelt stannade en minut för länge på fiket.
Splash sa det i nacken, och då hade jag inte ens hunnit ta på mig jackan.Det här var bara en liten del av smällkaramellen. Kameran och jeansen var rena katastrofen men å andra sidan så känner man sig kanske bara som hemma. Fast då handlar det mer om att min lilla son kanske gjort något som han inte borde. Nu hänger ett par jeans, en skorta och en kamera på tork i duschkabinen.

Förutom de katalanska duvornas attack så har dagen redan varit lång som ett ösregn.
Halv sex imorse tuggade man frulle på kastrup och på incheckningsdisken satt två trötta skånska kollegor på väg till samma destination.
Förutom en fika och en fralla i solen med herr Bank så har det ännu så länge gått över förväntningarna med det man var nervös inför.
EN är klar. TVÅ återstår.
Det är bara lite märkligt att de inte kan rapportera att man får ett "Ja" till matchen utan man istället skall man gå omkring i en undrande bubbla ända tills man kommer fram till ackrediteringsdisken och ser att där faktiskt ligger ett kuvert och väntar.6 timmar kvar till match.
Nu måste jag nog ta och vila en stund. Eller två.
Det är inte nyttigt att stiga upp 04.40.

2 kommentarer:

FotoMix-bloggen sa...

Lycka till.
Ser fram mot dina goa bilder Daniel i kommande inlägg.

Daniel Nilsson sa...

Tack Daniel!
Jag skall bara se upp med duvorna när jag väl är där inne ! =)