måndag 17 augusti 2009

Le ceremoni de la medailj

Så här ser det ut när man plåtar en prisutdelning.
Olyckligtvis kom jag in ganska sent eftersom jag stod en bit ifrån under själva ceremonin och knäppte bilder på självaste hängandet runt halsen.
När jag sedan anländer till den inrusande fotografskåcken så är min placering ungefär tredje sist.
Mitt första alternativ är att roffa åt mig platsen högst upp i mitten men lite lustigt nog så hängde där en tjusig tv-kamera framför dem som fått den platsen.
Jag väljer den högra sidan...och nja, det blev väl sådär...Så här såg det däremot ut om man stod lite längre upp vilket Atonbladets Andreas Bardell gjorde och på kameran hade han ett fisköga.
På min rygg står det nummer 41 men kolla speciellt på nummer 64 så nöjd han är över tv-kameran som hänger mitt i bilden.Bolts privata chaufför hade varit klipsk nog att parkera ganska nära arenan men detta tilltag gjorde också att Mr Bolt tvungen att spatsera genom en ocean av fans som ville knäppa kort och ta bilder.
Det gjorde ju visserligen vi också men autografer bad vi inte om. Nåt sånt har vi inte tid med.Bardell dök upp igen med sitt Fisheye-objektiv och jag vet i fan om hans glugg verkligen gör rättvisa åt min profil.
Det kändes mer som en afton i spegelhallen på Liseberg ungefär.
Tack för den ja!Foto: Andreas Bardell

3 kommentarer:

Pontus Höök sa...

Mannen som gav bananen ett ansikte! ;)

Mark Hanlon sa...

Du ser för rolig ut!! hahaha man känner knappt igen dig!

Daniel Nilsson sa...

Jag känner mig som gummimannen!
Jag måste inta den här böjliga position för att få en bild helt enkelt!
Inte många som klara av det ! haha!