torsdag 13 augusti 2009

Som på Jamaica

Att få denna lilla svartklubb att likna Jamaica var inte helt okomplicerat men när det uppenbarades att PK:n skulle hållas inomhus, trots att de hade en stor gård till förfogande, så kan man i alla fall anse att de lyckades med en sak... att återskapa den Jamaicanska värmen.
Längst fram i strålkastarljuset stod Aftonbladet utsände fotograf Bardell och svettades.
Troligen så tyckte han att han knipit den bästa platsen men enligt mig så ser det även ut som den absolut varmaste....mitt i solskenet.Den förvirrade presskvinnan förklarade att vi inte behövde skruva på stor-telet eftersom Bolt skulle äntra scenen 15 cm från oss och Pontus Lundahl från konkurrenten och jag insåg då vikten av att ha en kraftig vidvinkel på i detta ögonblick.
Dock gjorde 14mm inte någon större rättvisa åt bilden på Pontus men däremot kan man se att att detta ställe mer såg ut som en gammal rivningskåk än ett ställe för en presskonferens.
Men det skall man vara glad för.
Hotell har man sett för mycket av redan.
Bolt själv äntrade scenen iförd gummiarmar som ringlade likt två gigantiska ormar på kroppen och när armarna till slut råkade peta Pumachefen i ögongloben så tyckte han det var klokast att lägga dem åt sidan.

När kvällen nalkades intog vi tysk schnitzel tillsammans med kollegorna på tidningen som heter detsamma som en HD, och nu, medan jag sorterar dagens resterande bilder, så lyssnar jag på den HÄR! och lägger till att tunneblanelinjen jag åker med har ett ganska schysst namn för övrigt.

1 kommentar:

Claes Hall sa...

Det ser mer ut som ett uppsamlingsläger för tsunamidrabbade turister i Thailand ... eller i bortre Kinesien.