måndag 2 april 2012

John Guidetti

This could be Rotterdam or anywhere, or Liverpool or Rome?
Men med tanke på att mannen på bilden nedan, dvs han till höger, lirat boll i Liverpool och killen ovan bor i Holland, så kan vi egentligen direkt utesluta att vi inte befinner oss i Rome.
Men Rotterdam is anywhere, som man säger, och det var just där jag kamperade ihop med Glenn Hysén under en dag för ca två veckor sedan.
Mannen som står på bilden ovan heter John Guidetti, en kille som öser in mål i den holländska fotbollsligan och i centrala Rotterdam fick vi en trevlig intervju med honom, ackompanjerade av holländsk vårsol och en och annan Feyenoordfan med autografblock i händerna.
Nu är reportaget publicerat och ett exemplar av tidningen MATCH kan man ju bara gå ut och hämta i vilken Stadium butik som helst.
HÄR kan man se en liten video med Glenn Hyséns intervju och några av mina bilder med John Gudietti, vilket bland annat resulterade i omslagsbilden nedan.
Nils Jakobsson, som lyste med sin närvaro på det förra blogginlägget, har fotograferat några av de andra killarna som flankerar, och den duktiga fotografen Peter Claesson har också han några fina reportage i tidningen.
Det är ju bara att traska ut och hämta tidningen. Gratis är den också!

Inga kommentarer: