måndag 10 september 2012

Picture No.6

I rullen till vänster står picture no. 6 av 10 redo för leverans av Åsas bildserie från Moldova Ballet.
Nummer 5 såldes som bekant för några månader sedan på den här auktionen och denna gång ville en samlare ha nummer 6 på väggen. Nu finns det bara fyra exemplar kvar av just den bilden.

I rullen till höger står en större variant av den här bilden som var publicerad i National Geographic för ca 2 år sedan och som i fortsättningen kommer pryda vår vardagsrumsvägg.
Det kommer nog blir tjusigt hoppas vi.



6 kommentarer:

Peter Holgersson sa...

Det värmer i fotohjärtat att bra bilder kan spridas på detta vis - eller bra var väl en underdrift, kan man lugnt säga. Oerhört kul Daniel och särskilt Åsa!

Daniel Nilsson sa...

Ja visst värmer det!
Speciellt när fotojournalistiken till slut blir så uppskattad och accepterad att konstvärlden släpper in den, och att de berättande bilderna även tilltalar andra målgrupper än en vanlig tidningsläsare.
Kul tycker vi också att det är och Åsa hälsar!

//daniel

Piotr sa...

Var printar ni bilderna ?

Photos_By_Niklas sa...

Tycket mig se en av dessa bilder i nån söndags serie som går på fyran som jag inte kommer ihåg namnet på, men det är mycket dubbat till svenska...

en underbar bild serie är det...

Daniel Nilsson sa...

Hej Piotr,
Förut skickade vi alltid printarna till Sthlm, numera lämnar vi alltid in dem på ett labb som heter Drewex i Malmö. De har otroligt bra service, är oerhört kunniga och gör ett väldigt bra jobb. De kan vi varmt rekommendera!

Hallå Niklas,
Ja, en av bilderna var med i filmen "Dear Alice"(För kärleken) som visades som Söndagsfilm för någon vecka sedan på fyran. Jagsåg tyvärr inte hela filmen men jag såg att bilden skymtade på familjens vägg i rutan några gånger.

//Daniel

Photos_By_Niklas sa...

Just det så va det...
fick för mig det va den tyska deckaren som är dubbad...