tisdag 1 oktober 2013

Mer fotboll


Det senaste numret av Offside damp ner i brevlådan i slutet på förra veckan och bara för att dra en parallel till mitt förra inlägg så är detta Offsidenummer en tysklandsspecial.
Offsides bildredaktör och fotograf Peter Widing har gjort ett grymt reportage från Nürnberg tillsammans med Johan Orrenius och förutom det så hittar man även ett fantastiskt reportage från skånska Baskemölla gjort av en av mina fotografiska idoler Peter Claesson, och reportern Anders Bengtsson. Det är egentligen bara att titta på de fyra journalist/fotografnamnen ovan så vet man vad man kan vänta sig i det nya magasinet.

Jag har i samma nummer, tillsammans med Anders Bengtsson, träffat Malmö FF:s spelare Guillermo Molins som berättar om sina proffsdrömmar som inte riktigt blev som han tänkt sig.
Den texten borde man verkligen läsa som en reflektion till den glamorösa och penningstinna lyxvärld som de flesta fotbollsproffs tycks leva i.
Det inledande uppslaget på den intervjun ser ut så här och vill man se vad som mer finns i det senaste numret så kan man ju bara klicka på LÄNKEN HÄR.Inga kommentarer: