tisdag 15 oktober 2013

Vem vill bli doktorand ?

Den frågan ställer man i det senaste numret av magasinet Ingenjören och det reportaget kan man läsa om man klickar HÄR och bläddrar sig fram mellan sidan 30-46.
Nedan på det här blogginlägget kan man se tre av uppslagen.

Reportern Karin Virgin har skrivit och jag har fotograferat på Blekinge Tekniska högskola i Karlskrona.
Lycklig blir man som fotograf när magasinen tar tillvara på bildmaterialet på bästa sätt och redigerar det väldigt fint och sammanhängande. 
Liksom flera andra magasin har magasinet Ingenjören satsat på en otroligt bra layout och bra bildmaterial, men så har de också eminenta medarbetare som en av Sveriges bästa ad:ar i Ola Carlson och en av Sveriges bästa bildredaktörer/ fotografer Anna Simonsson.
Anna och jag var för övrigt klasskamrater när vi utbildade oss till fotografer på Biskops Arnö för tio år sedan och hennes blogg, som hon skriver tillsammans med min gode vän Linus Meyer, tycker jag att man kan ta sig en titt på HÄR. Där finns det alltid inspiration att hämta.

Så om man nu klickar sig in på tidningens LÄNK så kan man givetvis också se en del av Annas reportage i det senaste numret och även se hur de andra uppslagen i reportaget ser ut. Inga kommentarer: