torsdag 18 augusti 2011

Sydsvenskan Vs Frilansarna

Believe it or not!
För första gången i världshistorien så lyckas människorna utan fasta arbete att besegra personerna som varje år plockar ut fem veckors semester.
Inte nog med att den som räknade poängen tillhörde laget med arbete och bara en sån sak brukar ju fungera som en videokamera, dvs att den lägger till 5 poäng. Men inte ens då lyckades de vinna.
Idag spelade vi som ett lag, men kanske berodde en del av vinsten på att vi fick förstärkning av en fd medarbetere i de anställdas lag, som numera skiftat sida. Leif Å Andersson.
Mannen som numera aldrig varit i ett förlorande brännbollslag under dessa bataljer.
De fast anställda hade som väntat ett litet psykologiskt övertag med tanke på de senaste årens storvinster, men i andra period pausen så kom vi ut som ett nytt lag... eller rättare sagt, vi fann en ny taktik, dvs skjut mot Karl Melander. Och undvik höga bollar mot Lars Brundin.
Sen låg ju segern framför oss som en nybäddad halmbädd.
Och inte nog med detta.
MOM (Man of the Match) eller om man bättre vill benämna honom som MVP (Most Valuable Player) kom inte helt oväntat från det vinnande laget.
Emil Malmborg, som blev förärdad med en solstol som han hissade mot himmeln ackompanjerad av jubel från den tillresta publiken. Bästa spelaren idag, med oreäkneliga helrundor och lyror.
 
Vad kan man dra för slutsats av det här då?
Jo, det lönar sig helt enkelt inte att ha fem veckors semester.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Daniel - jag la till poäng men på ert lag. Måste ju hålla mig väl med er så att ni ställer upp när vi behöver er hjälp :-)
Stor kram o tack för en härlig kväll
poängräknerskan

Daniel Nilsson sa...

hahaha! La till poäng? Ha! Försök inte, de där poängen skrapade vi ihop helt utan fusk.. (även om du i alla fall la till poäng på rätt lag) så att vi vann för en gångs skull! haha!
Tack själv för en fin kväll, det var trevligt som bara den!
Kram

//Daniel

BRUNTE (Lars Brundin) sa...

Väntar med spänning med att bli nämnd i 3 ggr i rad i din braiga blogg...
mvh/Brundin

Daniel Nilsson sa...

haha! Jag skall se vad jag kan ordna Brunte!
Detsamma till dig och din blogg förresten.. dvs braig!

:-)
//D.