söndag 15 december 2013

Natur 1 - MåkläppenIdag Söndag, kan man läsa om min och min trevliga kollega Pernilla Nielsen Negréns vandring på Måkläppen om man har tillgång till SkD:s söndagsbilaga.

Av någon anledning har jag aldrig varit ute på måkläppen förut men för några veckor sedan fick jag så möjligheten och då tillsammans med ett gäng utbytesstudenter från halva världen.
Det var ett finfint och rejält blåsigt äventyr som bara ligger 20 minuter från Malmö, så dit kommer jag åka igen fler gånger. Inte minst för att vi räknade att vi säkert vandrade i 15 kilometer eller något i den stilen och man kände sig lika utpumpad som en dag i skidbacken när man återvände till bilen.

Det var alldeles för länge sedan jag jobbade ihop med Pernilla, vilket är lite tråkigt, för hon är ju alltid glad och rolig och det är ju alltid lika trevligt med fina kollegor, speciellt när de tänker på att packa ner surdegsmackor och picknick till en fotograf som glömmer bort hälften under stressiga och tidiga morgnar.
Nåväl, köp Skånskan idag vet jag.


Utanför mitt fönster susar det förbi ännu mer natur nu när jag halvligger i SJ:s kupévagn på väg mot huvudstaden och min årliga workshop på Biskops Arnö där jag skall instruera i konsten av att producera bra Sportfotografi.
Det kommer bli fint det!
Jag gillar ju den där ön.
Mycket nytt som skall fyllas på i föreläsningen bara och det tar ju sin tid. 

Vad pratar jag om förresten ? Jag har ju egentligen ingen aning om det är natur utanför fönstret eller inte, det är ju helt svart när jag tittar ut.
Jaja, ibland får man krydda storyn och chansa lite. Jag säger...natur.


2 kommentarer:

Peter Holgersson sa...

Den workshopen skulle man gärna tjuvlyssna på - får maskera mig till tjugo år yngre internatstudent :-)

Daniel Nilsson sa...

Var det du som satt där bak i hörnet? Där var någon som inte såg ut som en skolelev men verkade väldigt intresserad ändå, kul att du kom! =)

//D