tisdag 16 augusti 2011

Z från igår.

Trevligt värre var det på fotbollsbataljen igår när det kom italienskt besök och Mr Z också för den delen.
Om man väljer att studera bilden som herr Jakobsson skickade över från gårdagens fotboll så ser det ju helt plötsligt ut som att man sitter på en riktig internationell arena igen och det är ju inte fel.
Jag producerade tyvärr inga kioskvältare från gårdagen men några av dem såg dagens ljus i papperstryck idag och det är ju alltid trevligt.
Jag tyckte nog att den där Mr Z bjöd på för lite tricks för att det skulle bli riktigt lyckat bildmässigt. Men men, det här fick duga.
 
Tempot avstannade på läktarplats när mr Z lämnade planen men å andra sidan, då kunde man fokusera på laget i de blå matchställen istället som verkade ha övat dribblingsövningar under de senaste träningspassen. 
För ungefär var femte minut så ville varenda ung grabb iklädd blåa matchkläder ta  chansen att visa upp sig för internationell motstånd. Så det snurrade friskt där ute på kanterna.
Killen på bilden i botten av det här inlägget kanske inte tyckte den här matchen var så snäll och mjuk som han hoppats på.
En nyvässad armbåge borrade in sig mitt på munlädret och det som kunde slutat med att vaktmästarn kunde plocka kindtänder på Swedbanks gräs, slutade istället med en bomullstuss i käften.
Så kan det gå.


2 kommentarer:

Petter arvidson sa...

Riktigt fina bilder. Såg en av dina bilder av Pontus Jansson med Zlatans tröja på Aftonbladet. Men dina actionbilder är på bloggen var riktigt fina dom med!

Mvh Petter

Daniel Nilsson sa...

Tack Petter!
Ja, den där på Pontus Jansson efter matchen kanske det inte var någon större action i, så de här bilderna tyckte nog jag också var lite roligare! =)

Ha det bra!
//Daniel