torsdag 11 februari 2010

Room with a öppen spis

Klockan ringer 06.00 och Nisse står redan och rostar bröd.
Om några timmar står han i backen och plåtar skidor.
Jag vaknar samtidigt. Jet-lagen har gjort sitt inträde i mitt liv och det är väl bara att sluta kämpa och istället gå upp så man anpassar sig till rytmen.
Vi bor fint som bara den.
Den öppna spisen ligger fint i vardagsrummet och utanför kan man se prispallarna. Medaljceremonin fixar vi från vardagsrummet.

5 kommentarer:

Johan Hansson sa...

Ser bra ut men frågan är vad gör du om ett par timmar? bara att valla skidorna och ut i backen, eller var det snowracer du skulle köra?

Anonym sa...

Ser ut som ni kommer att ha det hur mysigt som helst. Tycker nästan lite synd om Joel som får vara själv i stora staden. Saknar dig redan massor.
Puss Å

Claes Hall sa...

Ser ut att vara intressant konst på väggarna. Det måste höja den fotografiska kreativiteten oerhört.

Jörgen Johansson sa...

Börjar lukta semester, Daniel! Upp på tå! ;)

Daniel Nilsson sa...

Tja Johan
Attans, jag glömde snowracern hemma. Men de säljer pulkor här nere så håll utkik mellan åk 3 och 4 i herrarnas störtlopp. Då tänkte jag kasta mig ut i backen.

Visst har vi mysigt... Joel går det ingen nöd på. han får ju bo en storstad med massor av höga hus och en del märkliga affärer som han letade upp redan första dagen.

Claes, konsten på väggarna är fina gamla akvareller från kanadensiska legendarer. Vi beundrar dem varje kväll framför den öppna brasan för att skaffa oss inspiration.. haha1

Jörgen!
Semester.... nu pratar du nog med dig själv igen!