fredag 7 mars 2014

Invigning

Invigningar på de här stora mästerskapen är ofta gigantiska spektakel som överträffar varandra för varje gång i ordningen men just den här kändes kanske trots allt lite märkligt med tanke på den situation som just nu råder.
Några rader upp på läktaren stod presidenten och vinkade och förklarade spelen öppna samtidigt som fanbäraren från Ukraina några minuter senare rullade in ensam i sin rullstol utan sin OS-trupp bakom sig. Ryktena gick tidigare under dagen om hela Ukrainas trupp skulle bryta sig loss och bojkotta spelen. Det återstår att se.

Det känns som att man har varit här en vecka redan, man åker från det ena till det andra, jobbar på bussen, är helt slut, äter dåligt, och till slut inser man att man bara varit här 2 dagar.
Men det är en del av charmen med de här mästerskapen och när man så sitter där med en inköpt snabbmat i knäet som intas kl.00.15 på restaurang BUSS TM 16, destination Gorkibergen där jag har min bostad, så längtar man nästan lite till nästa dag ändå.

På tal om det fotografiska så lånade jag både en tilt-shift och en fisheye för kvällens evenemang men det gav mig inte så mycket bildmaterial som jag trodde, förutom lite ny fotografisk inspiration för imorgon då det verkligen börjar.4 kommentarer:

Dina päron sa...

Fina bilder ...!

Åsa Sjöström sa...

Åh fina balettbilder och chicken nuggets :)

Unknown sa...

Sköna bilder Daniel. Alltd kul att följa din blogg.

//Jörgen

Daniel Nilsson sa...

Tack Tack Jörgen! vad snällt av dig, det värmer att höra!

Åsa, jag visste att du skulle gilla de bilderna. Trodde dock inte du skulle chicken nuggetsen. =)


//D.