torsdag 7 augusti 2008

snart Beijing

Dagens morgonpass blev en kavalkad av idrotter..om än av varierande kvalité (på mina bilder vill säga). Hur många får egentligen bra pingis bild på 1/50-dels sekund?
Fäktning, Bordtennis, brottning och sen en nudelsoppa på det.
Mycket skall man hinna med innan klockan slår lunch och eftersom detta PreCamp läger är så välplanerat att nästan alla arenor ligger ganska nära så tog jag en taxi till friidrotten.
Ett klart besked om träningstid kunde ju så klart inte lämnas och jag fick sitta och häcka på en tom arena i två timmar innan någon behagade att dyka upp för att springa några varv. För att inte bli alltför utmattad och försoffad av denna tropiska värme (då ska det egentligen vara över 20c på natten, här är det bara 18) så får man försöka hitta på aktiviteter för att inte smälta bort.
Hur får man två timmar att försvinna på en tom arena?
Bekanta dig med den lokala japanska städpersonalen och fråga om banan är nysopad och preparerad för de stora svenska OS-hoppen.Ta dig samman och inse att du inte är så vältränad som du ser och spring ett varv på löparbanan inne i trapphuset.Eller ännu bättre, Vänta tills Expressen-Robban dyker upp!
Då är man i alla fall två och när man är två, då kan man göra vågen. Ingen flodvåg direkt men möjligen en såndär liten strandvåg som just håller på att sina ut vid kanten under en fullmåne.
Vågen rullade inledningsvis inte så långt på en arena när publiken bara består av två pers men den kunde rulla desto fler gånger och innan vi bokstavera till vågmaskin så hade friidrottarna äntrat banan. Så kul hade vi.Plåtning från läktaren var visst dagens bestämda melodi och vi anpassade oss. Vid avrundningen av dagen insåg de flesta att vi måste ner för att få en närmare syn på vadmuskler och lårmuskler och vi traskade helt sonika ner. Detta urartade i en fotokavalkad utan dess like.

Leif fotar Stefan.
Jonas fotar Leif som fotar Stefan.Daniel fotar Robban som fotar Jonas som fotar Stefan.
Stefan fotar Jonas.

1 kommentar:

Lars D sa...

Men nu har ni väl plippat ut fullständigt där borta i Japan.
Äter ni ingen sushi?
Kom hit nu så spelen kan börja!
/ LarsD