måndag 15 oktober 2012

Printarna

Den fotografiska stjärnan i vårt hushåll, dvs Åsa, kom idag hem med en hög printar på sitt jobb från häxförläggningarna i Ghana som hon gjorde förra året.
Printar alltså, det är ju hela grejen...

Det gör man alldeles för sällan nuförtiden och det är väldigt trevligt när man för ovanlighetens skull faktiskt får hålla i en bild rent fysiskt.
Vi hade en spontan bildselektion på vårt vardagsrumsgolv för nu skulle några printar väljas ut, några skulle väljas bort och några skulle skickas iväg till en adress utomlands.
Mer exakt vad det där innebär är inget vi kan berätta mycket mer om just nu.


Jobbet i Ghana är nog ett av de bästa jobben jag sett från min flitiga donna och det tillkom ju lite hastigt under förra våren.
Åsa fick ett stipendium, gjorde en bra research, stack iväg till Ghana och kom hem med ett av det bästa reportage jag sett henne producera.Hon bloggar lite flitigare när hon befinner sig i utlandet, och några läsvärda inlägg från hennes resa kan man bland annat finna HÄR och HÄR och HÄR.
Och när reportaget hamnade i tidningen så såg det ut så HÄR.

Minns man inte bildspelet så kan man ju bara klicka på den här LÄNKEN.

Imorgon packar vi ner en hög med printar i en box och skickar iväg och sen får vi se vad som händer vidare med det här projektet.

2 kommentarer:

Peter Holgersson sa...

Kul att du delar med dig av Åsas fina arbete. Kikar dagligen om hennes blogg uppdateras - i och med detta kan man säga att det är gjort :-)

Daniel Nilsson sa...

När inte Åsa är något vidare flitig på att blogga så får jag göra det åt henne... =)

Nu skall hon iväg på Torsdag så kanske skärper hon till sig lite med bloggandet då! Vi får se!

//Daniel